На вихідні в Україні буде тепло та сонячно, вдень до +28°

На вихідні в Україні буде тепло та сонячно, вдень до +28°

Погода на вихідних буде лагідно теплою, з незначною хмарністю, опади можливі лише в окремих регіонах.

Про це повідомили у Sinoptik.ua.

У суботу, 7 серпня, в Україні буде тепло та сонячно. На заході країни повітря прогріється до +26...+28° (уночі — +10...+13°), в інших областях середня денна температура становитиме +24...+27°, нічна — від +12…+14° на півночі та в центрі до +14…+17° на півдні та південному сході. Синоптики звертають увагу, що ночі вже прохолодні, тому вдосвіта і після заходу сонця знадобиться тепла сорочка або кардиган.

У неділю, 8 вересня, стовпчики термометрів по всій Україні піднімуться до +24…+27°, уночі — від +10…+13° на півночі, заході та в центрі країни до +14…+17° у південних, східних і південно-східних областях. У Миколаївській і Херсонській областях можливі невеликі дощі з грозами.

У понеділок, 9 вересня, середня денна температура становитиме +25…+27° у всіх регіонах, уночі показники відрізнятимуться: на заході України — +9…+12°, на півночі, сході та в центрі — +13…+15°, на сході та півдні — +14...+17°. У Запорізькій та Донецькій областях погода на початку тижня буде похмурою, можливі короткочасні дощі. У решті регіонів опадів не передбачається.

Зазначається, що 7–8 вересня по всій Україні, крім Одеської, Херсонської та Миколаївської областей, очікується надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

Нагадаємо, Кількість мігрантів з України зростає

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Loading...
Load next