У Польщі зафіксували 23 випадки мародерства на підтоплених територіях

У Польщі зафіксували 23 випадки мародерства на підтоплених територіях

Шахраї та мародери продовжують наживатися на мешканцях Польщі, які постраждали від повені, зокрема з моменту початку спаду води, польські правоохоронці зафіксували 23 випадки мародерства.

Про це повідомило RMF24.

За даними поліції, з моменту початку спаду води і до суботи, 28 вересня, було зафіксовано 23 випадки мародерства.

Загалом правоохоронці заарештували 19 людей, які вдиралися до покинутих магазинів, заправних станцій, а також до будинків та квартир. 

У поліції нагадали, що постійно контролюють ситуацію в регіонах підтоплення, а також  патрулюють райони, де вода вже зійшла.

Нагадаємо, З початку року 7 тис. жителів окупованих територій підписали контракт з армією РФ

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Скандал із пілотом Ryanair: у аеропорту Познані пояснили, чому понад 30 українців не потрапили на літак Скандал із пілотом Ryanair: у аеропорту Познані пояснили, чому понад 30 українців не потрапили на літак
Менеджмент польського аеропорту вивчає деталі інциденту, що трапився між українськими пасажирами та пілотом авіакомпанії "Ryanair". Чоловік нібито виганяв українців та не впускав їх на борт літака.
Російські загарбники вихваляються, що навчилися «грамотно мародерити» в Україні (відео) Російські загарбники вихваляються, що навчилися «грамотно мародерити» в Україні (відео)
Зокрема, на перехопленій розмові СБУ, окупант зізнається, що вкрав дороговартісний комп'ютер, золото та інші речі в українському селі.
Loading...
Load next