Укрзалізниця запустила сайт для ветеранів і ветеранок

Укрзалізниця запустила сайт для ветеранів і ветеранок

Укрзалізниця запустила сайт для ветеранів та ветеранок на залізниці, на якому зібрано все необхідне для успішного працевлаштування та адаптації героїв в УЗ після війська.

Про це повідомляє компанія в соцмережі.

На новому ресурсі представлені:

  • ветеранська політика компанії;
  • покроковий шлях повернення ветеранів до роботи;
  • програми підтримки;
  • корисні ресурси для лікування та реабілітації.

Зазначається, що наразі 10 579 працівників Укрзалізниці воюють в лавах Збройних Сил України, а 1 441 повернулися до роботи в компанії.

570 залізничників загинули під час виконання військового обов’язку. ⠀

У ветеранській політиці ми чітко прописали всі визначення та дії, яких мають дотримуватися HR-спеціалісти при поверненні та прийнятті ветеранів на роботу. Ми супроводжуємо ветеранів на кожному етапі цього процесу, допомагаючи їм освоїтись в робочому середовищі, адаптувати робоче місце і навіть змінити роботу через поранення. Також створена мапа “Шлях ветерана”, що містить покрокові інструкції основних дій для воїнів-залізничників, починаючи з моменту військової служби й до повернення в цивільне життя, – йдеться в повідомленні.

“Укрзалізниця” додала, що запрошує всіх ветеранів і ветеранок приєднатися до команди.

Якщо ви шукаєте нові можливості для розвитку та хочете стати частиною найбільшої транспортної компанії країни, відправляйте свої запити на адресу [email protected], – додали в УЗ.

Нагадаємо, Військові частини зможуть мобілізувати добровольців без участі ТЦК

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Loading...
Load next