На Волині судитимуть членів злочинної групи, які привласнили гроші з ремонту військової частини

На Волині судитимуть членів злочинної групи, які привласнили гроші з ремонту військової частини

43-річний директор підприємства-переможця тендерних торгів створив угруповання та розробив план з метою привласнення бюджетних коштів.

Про це повідомляє Спеціалізована прокуратура у сфері оборони Західного регіону.

У вересні 2023 року 43-річний директор підприємства-переможця тендерних торгів залучив 51-річного начальника КЕВ з Волині та 36-річного керівника фірми, яка здійснювала контроль за ходом виконання робіт на об’єктах.

Спільники внесли до офіційних документів неправдиву інформацію із завищеною вартістю ремонту приміщень військової частини. Надалі вони підписали і завірили акти виконаних робіт та на їх підставі отримали розрахунок. При цьому ремонтні роботи не відповідали обсягам та заявленій вартості, а також належним чином не були виконані.

Надалі зловмисники привласнили понад 2,2 мільйони гривень бюджетних грошей. Завдяки вжитим прокурорами заходам збитки повністю відшкодовані. Крім цього, на майно обвинувачених накладено арешт на загальну суму майже 7 мільйонів гривень.

Нагадаємо, У Бердянську знайшли мертвим суддю-зрадника Віталія Ломейка

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Авіакатастрофа МАУ: Іран виплатить компенсації родичам загиблих до рішення суду Авіакатастрофа МАУ: Іран виплатить компенсації родичам загиблих до рішення суду
Іран планує повністю виплатити компенсації сім'ям загиблих у катастрофі літака авіакомпанії МАУ біля Тегерана в якій загинуло 176 осіб, з них 11 - українці.
Нанесення збитків на майже 18  мільйонів гривень: справу щодо Гладковського-старшого передали до суду Нанесення збитків на майже 18 мільйонів гривень: справу щодо Гладковського-старшого передали до суду
Експосадовця обвинувачують у завданні збитків державі на 17,44 мільйона гривень.
Суд визнав банкрутом ФК «Металіст»: що це означає Суд визнав банкрутом ФК «Металіст»: що це означає
Господарський суд Харківської області відкрив ліквідаційну процедуру.
Loading...
Load next