У деяких областях України у п'ятницю пройдуть дощі

У деяких областях України у п'ятницю пройдуть дощі

У західних, удень у Житомирській, Київській та Чернігівській областях у п'ятницю, 4 жовтня, очікуються помірні, на Закарпатті місцями значні дощі; на решті території без опадів.

Про це повідомив Укргідрометцентр.

Вітер південний, у західних та Житомирській областях північно-східний, 5-10 м/с.

Температура вночі 8-13°, на узбережжі морів до 17°, у східних областях 5-10°; вдень у західних областях 12-17°, у північних областях 17-22°, на решті території 21-26°.

Прогноз погоди у Києві 4 жовтня - без опадів, вітер південний, 5-10 м/с, температура вночі 11-13°, вдень 20-22°.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії ім. Бориса Срезневського, в Києві 4 жовтня найвища температура вдень була 28,0° у 1888 р., найнижча вночі -2,6° у 1910 р.

У суботу, 5 жовтня, у західних, північних та Вінницькій областях часом помірний дощ; на решті території без опадів, лише в Черкаській, Кіровоградській та Одеській областях місцями короткочасні дощі, грози.

Температура вночі в західних і східних областях 8-13°, на решті території 11-16°, на узбережжі морів до 19°; вдень у західних областях 11-16°, у північних і Вінницькій областях 17-22°, на решті території 23-28°.

Вітер південний, південно-східний, у західних, Житомирській та Вінницькій областях північно-східний із переходом на західний, 5-10 м/с.

У Києві 5 жовтня часом пройде дощ, вітер південний, південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі 13-15°, вдень близько 20°.

Нагадаємо, Вихід із Вугледара: у ЗСУ розповіли, що все було контрольовано

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
В Україні оголосили штормове попередження: західні регіони накриють дощі та град В Україні оголосили штормове попередження: західні регіони накриють дощі та град
У західних областях України надзвичайники оголосили штормове попередження - очікуються грози, шквали та град.
Синоптики прогнозують посилення спеки в Україні до 36°С тепла Синоптики прогнозують посилення спеки в Україні до 36°С тепла
Погода в Україні до кінця червня і на початку липня буде мінливою - з перепадом температури повітря в 10 градусів у низці регіонів, однак грозові дощі випадатимуть не часто.
У понеділок майже по всій Україні пройдуть дощі У понеділок майже по всій Україні пройдуть дощі
В Україні у понеділок, 26 квітня, збережеться холодна погода, на більшій частині території йтимуть короткочасні дощі.
Loading...
Load next