Рятувальники попереджають про туман та заморозки на заході України

Рятувальники попереджають про туман та заморозки на заході України

Сьогодні, 13 жовтня, у західних областях України очікуються туман та заморозки.

Про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій.

13 жовтня вночі та вранці у західних областях туман, видимість 200-500 м (І рівень небезпечності, жовтий).

У Хмельницькій, Тернопільській, Чернівецькій і Закарпатській областях на поверхні ґрунту заморозки 0-3° (І рівень небезпечності, жовтий).

У Львівській, Волинській, Рівненській та Івано-Франківській областях сильні заморозки 0-3° (ІI рівень небезпечності, помаранчевий).

Нагадаємо, У Польщі відбудеться марш проти екологічних злочинів Росії

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Спека, грози та дощі: майже у всіх областях України знову оголосили штормове попередження Спека, грози та дощі: майже у всіх областях України знову оголосили штормове попередження
В Україні знову прогнозують дощі з сильними грозами. Цього разу негода вируватиме у центральних, східних та західних областях.
Львів повинен знати своїх "героїв": що відомо про контрабандистів Івана Бокало та Володимира Дідуха Львів повинен знати своїх "героїв": що відомо про контрабандистів Івана Бокало та Володимира Дідуха
РНБО оприлюднило імена ТОП-10 українських контрабандистів, зокрема під дію санкцій потрапили двоє львів'ян - Іван Бокало та Володимир Дідух.
Як екологічно та безпечно позбуватись сухостою
Щороку в області повторюється одна і та ж проблема: з настанням весни селяни починають спалювати суху траву. Внаслідок цього виникають масові пожежі, знищення рослин та тварин навколо.
Loading...
Load next