"Штурмував" місцевий ТЦК: Суд оштрафував жителя Ковеля

"Штурмував" місцевий ТЦК: Суд оштрафував жителя Ковеля
Жителю міста Ковель у Волинській області, який у серпні цього року разом з іншими людьми «штурмував» будівлю місцевого ТЦК та СП, виписали штраф розміром 34 тисячі гривень.

Суд встановив, що чоловік разом із сотнею інших людей брав «активну участь у вчинені групових дій щодо грубого порушення громадського порядку» поблизу будівлі районного ТЦК.

Про це йдеться у вироку суду.

В ухвалі йдеться, що чоловік порушував порядок проведення мирних мітингів, пікетування, демонстрацій, ігнорував розпорядження представників влади, а також в нецензурній формі висловлювався на адресу працівників поліції й РТЦК та навіть погрожував їм.

Обвинувачений повністю визнав свою провину, тож суд присудив йому штраф розміром 34 тисячі грн.

Нагадаємо, Справа керівниці Хмельницької МСЕК: розгляд апеляції відклали на 23 жовтня

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
В Україні вперше судитимуть російського військового за вбивство цивільного В Україні вперше судитимуть російського військового за вбивство цивільного
Окупанту загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.
Російського військового засудили до довічного ув'язнення за вбивство цивільного (відео) Російського військового засудили до довічного ув'язнення за вбивство цивільного (відео)
Адвокати засудженого подаватимуть апеляцію щодо вироку суддів.
Справа - сфабрикована, мотив - політичний: італійський суд звільнив українського режисера Лавренчука Справа - сфабрикована, мотив - політичний: італійський суд звільнив українського режисера Лавренчука
Митця незаконно затримали в Неаполі в грудні 2021 року за запитом Росії про екстрадицію.
Loading...
Load next