Жіночий футбольний клуб «Карпати» в чвертьфіналі Кубка України (відео)

Жіночий футбольний клуб «Карпати» в чвертьфіналі Кубка України (відео)
Карпатівки в чвертьфіналі Кубка України. Жіночий футбольний клуб «Карпати» вдома зіграв з уманськими «Пантерами». Це був принциповий матч для обох команд.

«Левиці» проти «Пантер». Попередня зустріч команд завершилась драматично для львівських Карпатівок. Вони вигравали 2:0, але прикро поступились 4:2.

Для нас було принципово перемогти цю команду.  Бо ми так дійсно трагічно програли їм в чемпіонаті. Дістала травму основна воротарка, а інших на заміну не було. У ворота стала польова гравчиня, — розповідає Тетяна Вишневська гравчиня ПЖФК «Карпати» (Львів).

У кубковому матчі Оксана Загірна знову на воротах. Перші 10 хвилин команди провели без моментів.

Були просто деякі нюанси. Ми звикли грати на газоні, тут штучка. Пішов час, щоб звикнути. І відповідно не вистачало нам зібраності, — пояснює Тетяна Вишневська.

Фото: Євгеній Кравс (ФБ)

 

Було важко просто забити гол, найти цей момент свій, — зазначає Олександра Смаль, гравчиня ПЖФК «Карпати» (Львів).

Це вдалось на 23-ій хвилині. Юлія Зубар відкрила рахунок після пасу Христини Романової. На табло помилково засвітились обнадійливі 7:0. Що потішили вболівальників та господарок поля. Але вже за 4 хвилини «Пантери» вдало подали кутовий і зрівняли рахунок.

Цей матч не міг пройти без драми. На 31-ій хвилині вона почалась.

Гравець, коли запитав за що жовта картка — суддя сказала, що зараз дасть їй другу, зразу знайшла і таки дала її. І за це ніякого покарання. Як арбітр може говорити зараз я тобі дам другу, — обурюється Юрій Деренюк, головний тренер ФК «Пантери» (Умань).

Фото: Євгеній Кравс (ФБ)

Юрій Деринюк отримує жовту і його команда повертається на поле, продовжуючи грати у меншості. На компенсованих хвилинах першого тайму «Карпати» свій момент не реалізовують, а от «Пантерам» вдається забити «парашут» в роздягальню.

Перший тайм був дуже важкий. Ніяк не могли зібратись. Не йшла нам гра взагалі. Пропустили якісь помилкові голи, — додає Олександра Смаль.

Фото: Євгеній Кравс (ФБ)

У другому таймі Карпати не реалізовують кілька моментів поспіль. І на 63-ій хвилині Надії Чайці вдається забити. За 10 хвилин Пантери знову могли зрівнювати, але врятувала ворота Оксана Загірна.

В десятьох важко грати. Перший тайм вистачило сил, другий тайм не вистачило, - пояснює Юрій Деренюк.

На 80-ій хвилині Надія Чайка оформлює дубль і виводить команду вперед.

Зуміли зібратись і в принципі виграти, забити два м’ячі і не пропустити. Хотіли показати, що ця поразка, якої зазнали в чемпіонаті — вона була помилкова. І ми насправді є сильнішим суперником ніж вони, — переконує Тетяна Вишневська.

Фото: Євгеній Кравс (ФБ)

У підсумку за матч — 1 червона та 10 жовтих карток, рахунок 3:2 на користь «Карпат».

Нас приймають як скотів. І я цього не побоюсь. В тих умовах в яких змусили нас передягатись. ще 100 років тому ніхто не переодягався. Це знущання і не розвиток жіночого футболу. Ми йдемо у велику безодню, — Юрій Деренюк.

Львівська команда виходить у чвертьфінал Кубка України. Це був останній матч цього сезону для жіночих «КАРПАТ». У наступному році команда боротиметься за те, щоб залишитись у Вищій Лізі. Наразі левиці на передостанньому 10-ому місці.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Жіночі "Карпати" зі Львова можуть припинити своє існування через фінансові проблеми (відео) Жіночі "Карпати" зі Львова можуть припинити своє існування через фінансові проблеми (відео)
У Львові під загрозою ще одні "Карпати". Цього разу жіночі. Команда з нового сезону виступає самостійно. Зараз у клубу немає коштів навіть на тренування, а за 5 днів потрібно вдома приймати київський "Аттекс".
Loading...
Load next