"У моїй країні немає часу для вихідних або свят": Шевченко та Подкопаєва звернулися до світової спільноти

"У моїй країні немає часу для вихідних або свят": Шевченко та Подкопаєва звернулися до світової спільноти

Дворазова чемпіонка літніх Олімпійських ігор 1996 року Лілія Подкопаєва звернулася до світової спільноти з проханням допомагати Україні в боротьбі з російською агресією.

34 день війни в Україні. Усі емоційно і фізично втомилися від жахливої війни в Україні. У моїй країні немає часу для вихідних або свят. Я ціную всю вашу допомогу. Але війна триває. Найкращий спосіб допомогти – пожертвувати гроші. Тепер ми знаємо, де взяти бронежилети і аптечки НАТО. Дорогі мої друзі в усьому світі, переконливо прошу вас допомогти Україні усіма можливими способами, – написала Подкопаєва.

Своєю чергою колишній головний тренер збірної України Андрій Шевченко подякував світову спільноту за підтримку України, і вкотре закликав зупинити російських окупантів.

Я хочу сказати велике спасибі всім людям, хто підтримує Україну та дає мені можливість говорити від імені моєї країни протягом цієї жахливої ​​війни. Будь ласка, продовжуйте допомагати Україні, робіть пожертвування, розповсюджуйте правдиву інформацію в інтернеті, ходіть на демонстрації. Не будьте байдужими, зробіть свою частину для України. Разом ми переможемо. Зупиніть війну зараз – рятуйте Україну. Все буде Україна, - написав Шевченко у Instagram.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що тренер збірної України Петраков робить вдома коктейлі Молотова.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Шевченко не зміг домовитись з Дженоа про достроковий розрив контракту, — ЗМІ Шевченко не зміг домовитись з Дженоа про достроковий розрив контракту, — ЗМІ
Раніше повідомлялося, що, окрім Шевченка, на тренерський місток поляків претендують Адам Навалка, Міхал Пробіж та Ян Урбан.
Loading...
Load next