"Мир тільки у випадку перемоги України": Володимир Кличко долучився до спеціального заходу в Гамбурзі

"Мир тільки у випадку перемоги України": Володимир Кличко долучився до спеціального заходу в Гамбурзі

У середу, 8 червня, у торговій палаті Гамбурга відбувся спеціальний захід. Про це повідомляє NDR.de, передає Tribuna.com.

На ньому були присутні колишній президент ФРН Йоахім Ґаук, мер Гамбурга Петер Ченчер та понад 500 гостей. Через відеозв’язок до конференції приєднався колишній чемпіон світу з боксу Володимир Кличко, який представляв мера Києва Віталія Кличка.

Нам потрібна підтримка, щоб ми могли продовжувати захищатися, а також забезпечувати життя багатьом людям, які втекли до Києва зі зруйнованих околиць чи зон бойових дій. Допомога – це не вулиця з одностороннім рухом. Ми все повернемо. Але, на жаль, війну словами не виграти. Військова техніка також відіграє вирішальну роль у війні, – сказав Кличко-молодший.

Своєю чергою Ґаук зазначив, що у Європі запанує справжній мир тільки у випадку перемоги України у війні.

Зауважується, що Гамбург та Київ уклали «Пакт солідарності та майбутнього». Міста налагодять стратегічні зв’язки у післявоєнний період, а поки Гамбург частково покриватиме гуманітарні потреби столиці України та організовуватиме збори коштів для допомоги українцям.

Після заходу Кличко подякував Гамбургу за підтримку та укладення пакту.

Нагадаємо, раніше відома українська тенісистка Еліна Світоліна стала амбасадоркою UNITED24.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
"Мені є що йому сказати": Кулеба заявив, що готовий до зустрічі з Лавровим "Мені є що йому сказати": Кулеба заявив, що готовий до зустрічі з Лавровим
Про це він повідомив під час онлайн-брифінгу з актуальних питань зовнішньої політики.
Вторгнення Росії в Україну: розвідка розповіла про можливі сценарії Вторгнення Росії в Україну: розвідка розповіла про можливі сценарії
Українська розвідка прогнозує, що Росія може наважитися на повномасштабне вторгнення в Україну вже у січні-лютому наступного року.
Loading...
Load next