Футбольний клуб з Британії представив форму у кольорах "Шахтаря" (фото)

Футбольний клуб з Британії представив форму у кольорах "Шахтаря" (фото)

Валлійський клуб "Мертір Таун" представив нову виїзну форму, яка присвячена "Шахтарю" та Донецьку.

Комплект зроблений в оранжевому кольорі із чорними вставками - це клубні кольори "гірників". Частину грошей від продажу футболок буде направлено на допомогу Україні через Надзвичайний комітет Великої Британії. Про це пише ZN.

Варто зазначити, що клуб виступає у сьомому за силою дивізіоні англійського футболу. При цьому звичними кольорами форми команди є зелений та білий.

"Мертір Таун" базується у валлійському місті Мертір-Тідвіл, де народився Джон Юз - британський промисловець, який є засновником Донецька (Юзівки).

Своєю чергою екс-тренер Миная Василь Кобін переконаний, що задля збереження команди необхідно дозволити "гірникам" виступати за кордоном.

Я десь Шахтар розумію, бо вони грають у єврокубках і мають багато легіонерів. Якщо вони гратимуть в Україні, то легіонери за контрактом не повернуться. Це активи, серйозні гроші. Якщо це потрібно, щоби зберегти Шахтар – це треба робити. Краще щоб команда зникла чи була, але грала в іншій країні? Вся територія, де вболівальники Шахтаря – Донбас, Харківщина, вся окупована, – сказав Кобін у коментарі SportArena.

Нагадаємо, раніше Київське Динамо дізналося першого суперника у кваліфікації Ліги чемпіонів.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

 

Loading...
Load next