"Не треба плутати лазню із вахтою": український боксер оскандалився спільним фото з росіянином

"Не треба плутати лазню із вахтою": український боксер оскандалився спільним фото з росіянином

Український боксер Іван Редкач потрапив у черговий скандал. Уродженець міста Шостка Сумської області опублікував в соцмережах спільне фото з російським колегою Дмитром Біволом. Про це пише ТСН.

36-річний український боксер, який виступає у напівсередній вазі, виклав на своїй сторінці в Twitter знімок з російським чемпіоном WBA у напівважкій вазі Дмитром Біволом, і заявив, що для нього спорт поза політикою.

Очевидно, Івана не дуже хвилює той факт, що російські війська вже майже чотири місяці цілеспрямовано знищують український народ і коять страшні звірства на наших територіях.

Потрібно розділяти спорт та політику. Хоч цей принцип і йде до історії і слід визнати, що вони нерозлучні, але для мене спорт залишається поза політикою. Бо старанно трудяться спортсмени, а в цьому випадку потом і кров'ю - жоден політик так не трудиться за рахунку держбюджету у своїх кишенях. Не треба плутати лазню із вахтою, - написав Редкач.

Нагадаємо, раніше Шевченко взяв участь у великому благодійному матчі для України в Англії.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
"Спорт поза політикою": в Україні розгорівся скандал після фото Магучіх із спортсменкою з Росії на Олімпіаді (фото) "Спорт поза політикою": в Україні розгорівся скандал після фото Магучіх із спортсменкою з Росії на Олімпіаді (фото)
"Бронзова" призерка Олімпійських ігор в Токіо українка Ярослава Магучіх зробила спільне фото зі спортсменкою Марією Ласіцкене, що представляє Росію.
Василь Ломаченко відмовився покидати Україну заради свого бою з Джорджем Комбососою Василь Ломаченко відмовився покидати Україну заради свого бою з Джорджем Комбососою
Ломаченко наразі знаходиться в лавах територіальної оборони свого рідного міста Білгород-Дністровський, на Одещині.
Loading...
Load next