Українська спортсменка Подкопаєва розповіла, як американці ставляться до путіна та війни в Україні

Українська спортсменка Подкопаєва розповіла, як американці ставляться до путіна та війни в Україні

Українська спортсменка, олімпійська чемпіонка зі спортивної гімнастики Лілія Подкопаєва, яка вже багато років живе в США, розповіла про ставлення американців до володимира путіна. Вона сказала, що більшість із них вважають кремлівського диктатора терористом номер 1, на совісті якого тисячі вбитих життів українців.

Ті, хто в моєму близькому колі, вони всі негативно ставляться до путіна, вони його вважають терористом номер один. Вони кажуть, що треба це питання вирішувати і закривати питання з цим лідером. Однак є американці, які так не вважають. Вони вважають, що російський лідер робить правильно, - поділилася подробицями знаменитість у програмі "Слава+", передає "Апостроф".

Також чемпіонка відповіла на питання ведучого про те, чи не втомилися американці взагалі від війни в Україні:

Всі ми розуміємо, що сенсація живе 7-10 днів, потім потроху починає стухати. Я хочу подякувати українській діаспорі в Америці і всім українцям, які зараз знаходяться тут, тому що вони постійно штовхають і постійно піднімають українське питання. Вже починається звичка, і надходжень стає менше, тому я кажу, що нам можна заспокоюватися, - сказала Лілія.

Інколи я чую: "Вам там в Америці легко". А я хочу сказати: "Ні, тому що у американців вистачає своїх проблем, і тримати український інфопростір – це насправді дуже важко". Ми спілкуємось з конгресменами чи сенаторами і намагаємося їм донести, що треба закрити небо, і нам треба це питання просувати. Зараз нам треба донести, що росія – це терорист, що росія робить такі вчинки, від яких вмирають українські діти. Мені здається, що американці дуже чутливі, тому що 11 вересня - ніхто не забуде, як то було. А в Україні кожного дня 11 вересня, - також додала вона.

Нагадаємо, раніше школяр з Прикарпаття продав футболку з автографом Роналду на підтримку ЗСУ.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Loading...
Load next