Лідером Динамо зацікавились два найкращі клуби Іспанії - ЗМІ

Лідером Динамо зацікавились два найкращі клуби Іспанії - ЗМІ

Півзахисник "Динамо" та національної збірної України Віктор Циганков потрапив у сферу інтересів двох відомих клубів з чемпіонату Іспанії.

Орендувати лідера "біло-синіх" хочуть "Севілья" і "Вільярреал". Клуби розраховують укласти угоду до закриття літнього трансферного вікна.

Контракт гравця збірної України зі столичним клубом закінчується влітку 2023 року, а тому в Іспанії вважають, що ціна на трансфер 24-річного правого півзахисника не буде дуже високою.

У виданні також впевнені, що сам гравець дуже хоче піти і переконаний, що його відпустять вже зараз, на фініші літнього трансферного вікна.

Однак, якщо "Динамо" виставить велику ціну, то іспанці готові просто почекати сезон і потім взяти Циганкова безкоштовно.

Transfermarkt оцінює 24-річного вінгера "Динамо" у 25 мільйонів євро.

Нагадаємо, що Динамо здобуло перемогу над Штурмом у першому матчі кваліфікації Ліги чемпіонів (відео).

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Петраков офіційно очолив збірну України з футболу Петраков офіційно очолив збірну України з футболу
Українська асоціація футболу призначила тимчасового тренера національної збірної - Олександра Петракова.
Андрій Шевченко покинув збірну України: Маркевич може зайняти посаду головного тренера (відео) Андрій Шевченко покинув збірну України: Маркевич може зайняти посаду головного тренера (відео)
Збірна України з футболу, яку понад п’ять років очолював Андрій Шевченко повернула Україні справжній інтерес до футболу: такого єднання навколо національної збірної серед українських вболівальників не було вже дуже давно. Проте, яскраві виступи збірної України на цьогорічному чемпіонаті Європи з футболу, завершилися не менш яскравою та водночас несподіваною відставкою головного тренера Андрія Шевченка.
Loading...
Load next