Найсильніший дідусь у світі встановив новий рекорд з важкої атлетики у 86 років

Найсильніший дідусь у світі встановив новий рекорд з важкої атлетики у 86 років

86-річний британець Брайан Вінслоу встановив новий світовий рекорд, піднявши майже 75 кг ваги під час першої спроби на чемпіонаті Британської асоціації паверліфтингу без наркотиків у березні.

Про це повідомляє New York Post.

Пенсіонер зробив три спроби побити рекорд, спершу успішно піднявши 75 кг, потім – 77 і спробував підняти 78 кг, але остання спроба була не на його користь. За словами спортсмена, його власна вага становить близько 62 кг.

Я розчарований тільки тим, що не зміг утримати третій підйом. Для мене це було не надто важко, я просто неправильно вивчив техніку, тому що надто багато думав про те, що роблю. Раніше я піднімав 80 кг вдома, а дев’ять років тому я піднімав 149 кг у тренажерному залі, – розповів Вінслоу.

Чоловік є досвідченим бодибілдером, який займається гирями майже 60 років. Він підтримує свою фізичну форму, піднімаючи гирі шість днів на тиждень у своєму домашньому тренажерному залі.

Пенсіонер каже, що він "абсолютно радий" побити світовий рекорд.

Завжди чудово побити рекорд чи два. Одразу після цього я був виснажений, але після горнятка чаю та смачної їжі почувався добре, – поділився атлет.

Британська асоціація паверліфтингу без наркотиків підтвердила, що Вінслоу є володарем британського та світового рекорду у ваговій категорії до 60 кг для чоловіків віком від 85 до 89 років.

Чоловік після розлучення закохався у важку атлетику, коли був орендарем пляжу в 1950-х роках.

Я також хотів мати гарний вигляд для жінок на пляжі, тому намагався якомога більше збільшити свої руки. У мене було кілька незабутніх літ, – поділився спортсмен.

Незабаром його хобі стало "великою частиною життя" та навіть нав’язливою ідеєю.

Одержимість Вінслоу спортом спричинила у нього гостру кровотечу з носа та навіть призвела до необхідності замінити колінний суглоб.

Після кожного змагання я досить виснажений, тому маю кілька днів відпочинку від тренувань, але я не можу терпіти, щоб так довго не займатися, – розповів пенсіонер.

Вінслоу каже, що планує продовжувати займатися важкою атлетикою навіть до 90 років.

Нагадаємо, ДЮСШ «Карпати» очолить ексарбітр ФІФА

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Loading...
Load next