Львівські спортсмени закликають бойкотувати росіян на міжнародній спортивній арені

Львівські спортсмени закликають бойкотувати росіян на міжнародній спортивній арені

6 квітня – Міжнародний день спорту на благо розвитку та миру. Щороку у цей день спортсмени з усього світу долучалися до акції #whitecard та демонстрували білу картку в знак солідарності ідеалам спорту. Львівські спортсмени в цей день вирішили вкотре закликати всю спортивну спільноту бойкотувати участь росіян у міжнародних спортивних змаганнях, повідомляє пресслужба ЛМР.

Як зазначають в управлінні спорту Львова, в ідеалах спорту точно немає війни.  Міжнародний день спорту на благо розвитку та миру має символізувати єдність та солідарність у світі спорту, але минулий рік чітко показав, що росія знецінила усі принципи.

Наших людей вбивають, наші міста знищують, наш спорт заганяють у підвали та змушують жити від тривоги до тривоги. Саме через це участь російських спортсменів на міжнародних змаганнях є привілеєм та великою відповідальністю. Сьогодні ми також демонструємо білий аркуш та закликаємо #BoycottrussianSport, – наголосив керівник управління спорту Львова Антон Нікулін.

Нагадаємо, Смертельна ДТП на Львівщині: водій позашляховика збив на смерть 67-річного велосипедиста

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Баскетбол об’єднав людей заради ЗСУ (відео) Баскетбол об’єднав людей заради ЗСУ (відео)
Завдяки турніру було зібрано близько 100 тисяч гривень – 70 тисяч від учасників та 30 тисяч від продажу лотів.
Срібний призер: перший львівський майстер спорту з ММА (відео) Срібний призер: перший львівський майстер спорту з ММА (відео)
Після чемпіонату України зі змішаних єдиноборств один львів’янин Руслан Телібаєв став срібним призером. Чим важливий його здобуток та як загалом виступили львів’яни на всеукраїнській першості, дивіться у сюжеті.
Loading...
Load next