У Львові провели благодійний забіг під назвою «Я біжу за Драмтеатр»

У Львові провели благодійний забіг під назвою «Я біжу за Драмтеатр»
У Львові провели благодійний забіг на підтримку сімей бійців Азовсталі, а також для збору коштів, в тому числі на відбудову Маріуполя

У Львові провели благодійний забіг під назвою «Я біжу за Драмтеатр». Було 2 дистанції на 5 км та 21 км. До того ж учасники робили спеціальний благодійний внесок, що потім скерують на відбудову зруйнованого російськими ракетами міста.

Я вважаю, що брати участь у таких акціях дуже важливо. Треба підтримувати наших воїнів, вони нас захищають, а нам ніби прийти побігати й здати гроші не тяжко, а їм потрібна допомога від нас, - зазначає учасник забігу Максим.

В родині в нас є один полонений з полку «Азов», тому для мене будь-яка акція, яка пов’язана з тим, щоб нагадати й українцям й світові про те, що безліч наших військовий й цивільних перебувають у полоні й це нечувано. Й звичайно коли я дізнався про цю акцію, а спочатку дізналася дружина, то зголосився на неї, - розповідає учаник забігу Богдан.

Підтримати учасників прийшли й родини військовополонених з Азовсталі.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові відбувся благодійний концерт для родин загиблих воїнів і тих, хто боронить Україну (відео) У Львові відбувся благодійний концерт для родин загиблих воїнів і тих, хто боронить Україну (відео)
У Львові відбувся благодійний концерт для родин загиблих воїнів, що віддали своє життя у боротьбі з ворогом. Усі зібрані кошти з цієї події скерують на підтримку ЗСУ.
У Львові зібрали понад 60 тис. грн на допомогу безпритульним тваринам
За січень-лютий 2021 року на рахунок ЛКП "Лев" було здійснено 285 благодійних пожертв.
Loading...
Load next