Ексклюзив. Подорож Олександра Усика на передову: вправна стрільба, прильоти та підтримка ЗСУ (ВІДЕО)

Ексклюзив. Подорож Олександра Усика на передову: вправна стрільба, прильоти та підтримка ЗСУ (ВІДЕО)
Український чемпіон WBO, WBA та IBF у надважкій вазі Олександр Усик (20-0, 13 КО) побував на передових бойових позиціях зіткнення з російськими окупантами.

Повний маршрут перебування зі зрозумілих причин не назвали, проте деякими деталями поїздки поділився помічник начальника 11 прикордонного загону підполковник Владислав Кизилов.

Загалом Олександр Усик відвідав передові позиції українських військових на сході країни.

Приїхали ми в одне з міст 25 квітня, де відвідали прикордонний загін, разом з хлопцями повечеряли та переночували. На ранок виїхали на бойові позиції ДПСУ нашого 11 загону, на одному з напрямків. До окупантів було доволі близько, приблизно 800 метрів навпростець, - зазначає підполковник Владислав Кизилов.

За його словами, згодом вирушили на інші позиції, адже підтримати хотілось якомога більше військових.

Відвідали командно-спостережний пункт 17 окремої танкової бригади з Кривого Рогу. Хлопці показали як працює «стрім». Цілий день з ранку до вечора в повітрі знаходяться квадрокоптери. Хлопці мають десятки батарей, які постійно змінюють. Завдяки чому, ці квадрокоптери мають можливість суцільного ведення спостереження за місцевістю та підступами до позицій українських військових. За рахунок цього ми відстежуємо пересування орків, їх техніки та живої сили, - підкреслює Владислав Кизилов.

Несподіваний обстріл в одній з локацій запам’ятався українському чемпіону казусом з безпекою під час обстрілу.

Було небезпечно але команда поряд була сильна. Всі, хто поряд стояли, лягли на землю, а я стояв за броньованою машиною і дивився як хлопці лягають. Трошки присів і «здивувався обличчям». Наступні рази я вже лягав. Головне – це підтримка хлопців, які боронять нашу країну, - зазначив Олександр Усик.

На одному з полігонів український чемпіон отримав «посвяту в танкісти».

Після ми відвідали полігон, на якому Олександр Усик отримав практичні навички з ведення вогню з танку Т-72, чим пройшов «посвячення в танкісти». Під час практики на полігоні він вів вогонь з багатьох різновидів озброєння, яке є в ЗСУ від світових партнерів, вітчизняного виробництва, а також трофейне, отримане від рашистів, - зазначає Владислав Кизилов.

Нагадаємо, «24-ОМБ – сильні хлопці», – перший коментар після поїздки на фронт Олександра Усика.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Український тренер Ребров тішиться, що на Абрамовича наклали санкції Український тренер Ребров тішиться, що на Абрамовича наклали санкції
Сергій Ребров також розповів про своїх батьків, які ховаються в бомбосховищах.
Loading...
Load next