В олімпійському комітеті підтримали недопуск російських та білоруських спортсменів до змагань

В олімпійському комітеті підтримали недопуск російських та білоруських спортсменів до змагань
Регіональне відділення олімпійського комітету підтримує НОК України у боротьбі за те, щоб спортсмени з росії та білорусі не брали участь у світових змаганнях

Недопуск російських та білоруських спортсменів до міжнародних змагань – регіональне відділення олімпійського комітету підтримує НОК України у боротьбі за те, щоб на літніх Олімпійських Іграх у Парижі у 2024 році не брали участь спортсмени країн-убивць. Члени виконкому одноголосно підтримали таке рішення та закликали усіх учасників звертатися до міжнародної спільноти з такою ж вимогою.

Допоки йде війна, допоки вбивають наших українців, наших спортсменів, жінок, геноцид українського народу – ми не можемо стояти поруч зі спортсменами з країн-агресорок на змаганнях взагалі в залах. Тому ми робимо все те, щоб їх не було на змаганнях, - зазначив Міністр молоді та спорту України Вадим Гутцайт.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Зеленський зустрівся з Президентом Міжнародного олімпійського комітету: головні тези (відео) Зеленський зустрівся з Президентом Міжнародного олімпійського комітету: головні тези (відео)
Володимир Зеленський і президент МОК обговорили також стратегію розвитку українського спорту після війни.
"Спорт поза політикою": в Україні розгорівся скандал після фото Магучіх із спортсменкою з Росії на Олімпіаді (фото) "Спорт поза політикою": в Україні розгорівся скандал після фото Магучіх із спортсменкою з Росії на Олімпіаді (фото)
"Бронзова" призерка Олімпійських ігор в Токіо українка Ярослава Магучіх зробила спільне фото зі спортсменкою Марією Ласіцкене, що представляє Росію.
Перша медаль України на Олімпіаді-2020 в Токіо: Білодід виборола "бронзу" (відео) Перша медаль України на Олімпіаді-2020 в Токіо: Білодід виборола "бронзу" (відео)
Для України це перша медаль у дзюдо на Олімпійських іграх з 2008 року, а також перша в історії України олімпійська медаль в жіночому дзюдо.
Loading...
Load next