Україна оголосила умови для участі в Олімпіаді-2024

Україна оголосила умови для участі в Олімпіаді-2024

Україна готова взяти участь в Олімпійських іграх у Парижі наступного літа навіть, навіть якщо братимуть участь нейтральні спортсмени з рф та білорусі.

 Про це повідомив голова Олімпійського комітету країни Вадим Гутцайт.

Нашим спортсменам потрібно бути на Олімпіаді. Наш прапор буде на відкритті, на змаганнях, наші спортсмени представлятимуть нашу державу, щоб усі у світі бачили, що Україна є, була і буде, ‒ повідомив Вадим Гутцайт.

Раніше цього року Україна натякнула, що може відмовитися від участі в Іграх 2024 року, якщо російським чи білоруським спортсменам буде дозволено змагатися навіть під нейтральним прапором. У разі дозволу рф та Білорусі виступати в Парижі під власними прапорами, Україна бойкотуватиме Олімпіаду. 

Якщо рф та білорусь будуть виступати під своїм прапором – ми не будемо брати участь у цій Олімпіаді, ‒ наголосив Гутцайт. 

Нагадаємо,  Як працюватимуть мобільні аптеки у селах та на прифронтових територіях: роз'яснення МОЗ

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Зеленський зустрівся з Президентом Міжнародного олімпійського комітету: головні тези (відео) Зеленський зустрівся з Президентом Міжнародного олімпійського комітету: головні тези (відео)
Володимир Зеленський і президент МОК обговорили також стратегію розвитку українського спорту після війни.
"Спорт поза політикою": в Україні розгорівся скандал після фото Магучіх із спортсменкою з Росії на Олімпіаді (фото) "Спорт поза політикою": в Україні розгорівся скандал після фото Магучіх із спортсменкою з Росії на Олімпіаді (фото)
"Бронзова" призерка Олімпійських ігор в Токіо українка Ярослава Магучіх зробила спільне фото зі спортсменкою Марією Ласіцкене, що представляє Росію.
Loading...
Load next