Польський прикордонник розповів деталі затримання Олександра Усика

Польський прикордонник розповів деталі затримання Олександра Усика

Використання наручників проти українського боксера Олександра Усика в аеропорту у Кракові було не затриманням, а запобіжним заходом – пізніше їх негайно зняли.

Про це заявив польський майор прикордонної служби Яцек Міхаловський у коментарі для місцевого видання Dziennik Polski.

Як пояснив Міхаловський, Усика та його супутника зняли з рейсу, у зв'язку з чим вони втратили статус пасажирів. Він розповів, що чоловіки не захотіли залишати вихід на посадку, тому викликали службу безпеки аеропорту.

За словами прикордонника, використання наручників було пов'язано з надмірною жестикуляцією чоловіків. Також правоохоронець зауважив, що не пускали на літак супутника Усика, після чого боксер теж відмовився летіти.

Одягання наручників було пов'язано з поведінкою того пана, обидва чоловіки багато жестикулювали, оскільки були незадоволені тим, що не полетіли. Тому одягання наручників було повністю запобіжним заходом, – пояснив Міхаловський.

Після того, як Усика перевели до офісного приміщення, наручники негайно зняли.

Нагадаємо, Із початку року понад 665 українських сімей усиновили дітей

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Шевченко не зміг домовитись з Дженоа про достроковий розрив контракту, — ЗМІ Шевченко не зміг домовитись з Дженоа про достроковий розрив контракту, — ЗМІ
Раніше повідомлялося, що, окрім Шевченка, на тренерський місток поляків претендують Адам Навалка, Міхал Пробіж та Ян Урбан.
Loading...
Load next