В Україну скоро надійде нова партія Starlink

В Україну скоро надійде нова партія Starlink
Завдяки Starlink у будь-якому куточку Землі можна встановити безперебійний зв'язок.

Мільярдер Ілон Маск також допомагає українцям, 1 березня надійшла перша партія засобів супутникового зв'язку Starlink. Незабаром надійде нова партія цих приладів.

За словами міністра цифрової трансформації, Ілон Маск також відреагував на наше прохання. Команда SpaceX оновила програмне забезпечення для зниження споживання енергії, щоб Starlink можна було живити від автомобільного прикурювача.

Також увімкнули мобільний роумінг, щоб фазована антенна решітка могла підтримувати сигнал під час руху транспортного засобу, – написав Федоров.

Це важливо в умовах атак окупантів на нашу інфраструктуру, коли відсутня електроенергія. Все це допоможе нашим героям бути на зв’язку!

Що таке Starlink?

Це система безпровідного супутникового зв'язку, завдяки якій можна отримати доступ до широкосмугового інтернет-підключення. Термінали Starlink працюють завдяки мережі супутників на орбіті, що взаємодіють між собою на низьких частотах.

Завдяки Starlink у будь-якому куточку Землі можна встановити безперебійний зв'язок.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
СБУ запобігла серії кібератак на органи влади (відео) СБУ запобігла серії кібератак на органи влади (відео)
До складу групи входило четверо хакерів, які спеціалізувалися на проведенні DDos-атак.
Blue Origin і туристичні польоти в космос: що про це відомо (відео) Blue Origin і туристичні польоти в космос: що про це відомо (відео)
Людство нестримно рухається вперед, і сьогодні ми є свідками історичних подій. Наприклад, туристичних польотів в космос. Хто цим займається, скільки це коштує та інші цікаві факти — у статті.
Loading...
Load next