В IPhone 14 буде оновлена фронтальна камера: які покращення чекають на користувачів

В IPhone 14 буде оновлена фронтальна камера: які покращення чекають на користувачів

Відомий аналітик Мінґ-Чі Куо опублікував подробиці про найбільш значне оновлення фронтальної камери за останні роки, яке відбудеться в iPhone 14. Компанія Apple додасть у фронтальну камеру iPhone 14 систему автоматичного фокусування, що значно покращить якість селфі та відеороликів. 

Про це пише Рortaltele, передає ПравдаТУТ News.

Постачальниками будуть компанії Genius та Cowell. Повідомляють також, що діафрагма передньої камери iPhone 14 становитиме F/1,9.

Найважливіші апаратні оновлення включають додавання нового VCM-приводу, постачальниками якого виступлять Alps і Luxshare, та перехід на об’єктив із шістьма пластиковими лінзами 6P (у порівнянні з що існує 5P). Об’єктиви поставлятимуть Genius та Largan.

Варто відзначити, що загальна частка постачання об’єктивів Genius для iPhone 14 буде вищою, ніж у Largan. Це перший випадок, коли розподіл замовлень на нові об’єктиви Genius для iPhone перевершує Largan. До цього Apple приділяла таку велику увагу фронтальній камері з випуском iPhone 11 у 2019 році. 

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Apple закінчила розробку iPhone 15 Apple закінчила розробку iPhone 15
Чи варто купувати вживаний iPhone Чи варто купувати вживаний iPhone
В останні роки ринок вживаних телефонів значно зріс, і сьогодні все більше людей вибирають цей варіант з огляду на економічність та екологічність. Айфони в цьому плані не є винятком, оскільки користувачі можуть придбати попередні моделі зі значними знижками. Тож чи варто купувати вживаний iPhone? Розглянемо переваги й недоліки такого вибору, а також надамо поради щодо вибору правильного телефона.
Loading...
Load next