"Україна - кришталева куля, яка показує, що буде в інших країнах" - керівник Google в ООН

"Україна - кришталева куля, яка показує, що буде в інших країнах" - керівник Google в ООН
Йшлося про проблеми, пов'язані з кібератаками та дезінфомацією.

Керівник Google Джаред Коен попередив Раду Безпеки ООН у вівторок, що кібератаки, дезінформація та інші форми інформаційної війни, які ведуться в Україні, є «кришталевою кулею» для майбутніх проблем в інших місцях.

Про це пише Associated Press, передає ПравдаТУТ News.

Держави повинні знайти спосіб "знихити тон" і виробити якусь доктрину стримування для кіберсфери, – сказав Джаред Коен на засіданні ради з питань хейтспічу, підбурювання та звірств в Україні.

Він стверджує, що, хоча технологічним компаніям потрібен досвід, «для цього немає жодного магічного алгоритму чи єдиного виправлення», і для пошуку рішення знадобиться багато експериментів.

Коен очолює Jigsaw, частину Google, яка прагне створити технології для боротьби з дезінформацією, цензурою та екстремізмом в Інтернеті.

Він сказав, що Україна «непропорційно стала мішенню» передових кібератак з моменту анексії Криму Росією в 2014 році, додавши: «По суті, це наша кришталева куля для того, що, ймовірно, буде».

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
TikTok заблокував аккаунт "РИА Новости", видаливши заяви ватажків "ДНР " і "ЛНР" TikTok заблокував аккаунт "РИА Новости", видаливши заяви ватажків "ДНР " і "ЛНР"
У російській новинній агенції подивовані і обурені таким рішенням соцмережі.
ВР підготувала звернення до ООН та Європейського Парламенту через шантаж Росії ВР підготувала звернення до ООН та Європейського Парламенту через шантаж Росії
Проєкт постанови пропонує визнати, що військовий шантаж Росії є порушенням і українського, і міжнародного законодавства.
Loading...
Load next