До кінця 2023 року у всіх потягах "Інтерсіті+" з'явиться інтернет від Starlink

До кінця 2023 року у всіх потягах "Інтерсіті+" з'явиться інтернет від Starlink

Протягом року всі поїзди "Укрзалізниці" "Інтерсіті+" перейдуть на інтернет від Starlink. Як повідомляє пресслужба перевізника, в "Укрзалізниці" успішно завершили тестування вайфай на базі технології Starlink в поїзді "Інтерсіті" та підбили підсумки. Зазначається, що віцепрем'єр-міністр – міністр цифрової трансформації Михайло Федоров та голова правління "Укрзалізниці" Олександр Камишін протестували, як працює інтернет на "Старлінках" під час подорожі.

Обладнали "Старлінками" один поїзд "Інтерсіті" і катали його на різних маршрутах більш ніж 100 днів. Результати тестування: доступність на маршруті 97%; швидкість до 100 Мбіт/с, - йдеться в повідомленні.

За словами Камишіна, протягом року інтернет від Starlink з’явиться у всіх поїздах "Інтерсіті+". Федоров також повідомив, що команда Міністерства цифрової трансформації вже передала "Укрзалізниці" 450 терміналів Starlink. Наступного місяця буде доставлено ще одну партію.

Нагадаємо, що Україна хоче створити "кібер ООН" - Politico.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Нова партія Starlink вже в Україні Нова партія Starlink вже в Україні
Декілька областей України вже мають відповідне оснащення.
На Рівненщину прибула друга партія Starlink На Рівненщину прибула друга партія Starlink
В Україну нещодавно прибула чергова партія обладнання від SpaceX для роботи супутникового інтернету Starlink.
В Україну доставили ще одну партію обладнання Starlink – Федоров В Україну доставили ще одну партію обладнання Starlink – Федоров
Перша партія станцій супутникового Інтернету StarLink вже працює в Україні.
Loading...
Load next