Android змінює свій логотип

Android змінює свій логотип

Компанія Google представила новий логотип своєї операційної системи Android.

Про це повідомляють у блозі компанії.

З розвитком нашої компанії, яка нараховує понад 3 мільярди пристроїв на базі Android у всьому світі, змінилося і наше бачення. Ми вважаємо, що наша система брендів і те, як ми візуально представляємо себе у світі як Android, має відображати основну ідею Android ‒ відкритість, інтерактивність та інклюзивність, ‒ йдеться у заяві.

Логотип ОС після внесення змін починається з великої літери «А». Компанія зазначила, що це зроблено для того, щоб "надати більше ваги його зовнішньому вигляду при розміщенні поряд із логотипом Google".

Хоча ми додали більше індивідуальності, унікальної для Android, нова стилізація точніше відображає логотип Google і створює баланс між ними. Ми сподіваємося, що ці невеликі, але важливі оновлення шрифту Android зможуть краще розповісти про взаємозв'язок між пристроями Android, а також додатками та сервісами Google, які вже знайомі людям, ‒ заявили у компанії.

Відомо, що компанія також змінила вигляд Bugdroid, талісману Android, зобразивши його в повний зріст і в 3D-форматі. Робот є частиною офіційного логотипу Android.

Нагадаємо, Окупанти атакували Нікополь із безпілотника

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Loading...
Load next