Еквадор запустить власний застосунок на базі української "Дії"

Еквадор запустить власний застосунок на базі української "Дії"

Під час Diia Summit 2023 оголосили, що Еквадор запустить власний застосунок на базі української "Дії". Перемовини про співпрацю тривають ще з 10 країнами.

Про це повідомив голова Мінцифри Михайло Федоров.

Зазначається, що за підтримки США "Дія" запускає багато корисних послуг та цифрових проєктів, які вже спростили життя українців і зробили державу прозорішою.

Федоров наголосив, що "США постійно виділяють гроші на цифровізацію, а уряд України ефективно їх використовує і запускає революційні сервіси з антикорупційним ефектом".  Тож за підтримки USAID Україна експортуватиме "українську success story - Дію".

Адміністратор USAID Саманта Пауер анонсувала ще одну країну - Еквадор! Перемовини про співпрацю тривають ще з 10 країнами, - заявив міністр.

На основі "Дії" Еквадор створить власний діджитал-продукт, щоб зробити державу прозорою та ефективною. Крім того, Україна почала комунікацію із Замбією та Колумбією про впровадження цифрових продуктів на базі "Дії".

Нагадаємо, Південна Корея передала Україні 10 машин для розмінування

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Керувати "Байрактаром" тепер можна через смартфон: у "Дії" запустили гру Керувати "Байрактаром" тепер можна через смартфон: у "Дії" запустили гру
Міністр цифрової трансформації назвав її "цифровим заспокійливим".
Samsung хоче стати резидентом "Дія.City" Samsung хоче стати резидентом "Дія.City"
Статус резидента унікального правового й податкового простору Diia City отримали 55 українських та міжнародних IT-компаній.
Loading...
Load next