Україна може отримати від Японії технології виробництва біопалив

Україна може отримати від Японії технології виробництва біопалив

Японія має намір передати Україні технології виробництва біопалива, як частину допомоги в відновленні країни. Цей план буде обговорюватись на майбутній зустрічі в Токіо, де зберуться представники з урядового та приватного секторів обох країн, щоб обговорити підтримку відновлення України.

Про це повідомляє видання Kyodo News.

Згідно з очікуваннями, Японія вважає, що розвиток біопаливної індустрії в Україні, країні з значними природними ресурсами, допоможе створити новий економічний сектор.

Планується, що на конференції з економічної реконструкції 19 лютого, японські компанії погодяться передати Україні необхідні технології та обладнання для виробництва відновлюваної енергії.

Біопаливо, отримане з агрокультур і відходів тваринництва, може використовуватись для генерації електроенергії, сприяючи декарбонізації. Такий бізнес має потенціал стати перспективним експортним продуктом України, додавши до зовнішньоекономічного доходу країни.

Уряд Японії також розглядає можливість надання середньо- та довгострокової підтримки Україні через приватні інвестиції в енергетику, медицину та інфраструктуру. Включаючи виготовлення протезів ніг за технологією 3D-друку, лікування посттравматичного стресового розладу, а також впровадження телемедицини та інновацій у аграрному секторі.

Виділяючи себе від США та Європи, Японія, дотримуючись своєї пацифістської конституції, яка обмежує експорт озброєння, акцентує свою допомогу на відновленні та відбудові України.

Нагадаємо, У Швеції потужний снігопад заблокував на трасі 1000 автомобілів

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Samsung хоче стати резидентом "Дія.City" Samsung хоче стати резидентом "Дія.City"
Статус резидента унікального правового й податкового простору Diia City отримали 55 українських та міжнародних IT-компаній.
Припиніть це робити негайно: як змусити телефон працювати довше Припиніть це робити негайно: як змусити телефон працювати довше
Смартфон настільки звичний для нас пристрій, що іноді ми навіть не помічаємо, як він впливає на наше життя.
Технології зв’язку «п’ятого покоління»: реальні можливості чи реальна загроза Технології зв’язку «п’ятого покоління»: реальні можливості чи реальна загроза
Україна готується розгорнути свою мережу 5G.
Loading...
Load next