У Дії з'явиться чат-бот Надія - Федоров

У Дії з'явиться чат-бот Надія - Федоров

Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров заявив, що в Дії з'явиться чат-бот на основі штучного інтелекту: помічницю зватимуть Надія.

Про це він повідомив у соцмережі.

Наразі команда Дії працює над впровадженням у застосунок помічниці на основі штучного інтелекту, яку зватимуть Надія. Помічниця допомагатиме контактному центру відповідати на звернення. 

Для реалізації проєкту планують використати технологічне рішення від "однієї з топових міжнародних компаній".

Це буде чатбот нового покоління, який у чаті спілкуватиметься людяною мовою й допоможе розв’язати нескладну проблему. Його основними перевагами будуть швидкість відповіді та економія часу й ресурсів команди підтримки Дії, - зазначив Федоров. 

Він додав, що наразі якість відповідей ШІ-помічника влаштовує на 80%, втім є проблеми зі швидкістю відповіді. 

Працюємо й над цим. Це буде революційна технологія не тільки для України, а й для урядів усього світу. Під час бета-тестування зможете навчити помічника якісніше відповідати на запити, - наголосив Федоров. 

Нагадаємо, У ГУР заявили, що в Азовському морі горіло судно окупантів: росіяни зазнали втрат

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Керувати "Байрактаром" тепер можна через смартфон: у "Дії" запустили гру Керувати "Байрактаром" тепер можна через смартфон: у "Дії" запустили гру
Міністр цифрової трансформації назвав її "цифровим заспокійливим".
Через хакерські атаки: Україна проведе перші масштабні кібернавчання Через хакерські атаки: Україна проведе перші масштабні кібернавчання
Напередодні українські банківські сервіси та державні сайти зазнали чергової кібератаки, Служба безпеки України знайшла слід іноземних спецслужб.
Samsung хоче стати резидентом "Дія.City" Samsung хоче стати резидентом "Дія.City"
Статус резидента унікального правового й податкового простору Diia City отримали 55 українських та міжнародних IT-компаній.
Loading...
Load next