Скарги на iPhone 16 Pro: користувачі незадоволенні роботою сенсорного екрана

Скарги на iPhone 16 Pro: користувачі незадоволенні роботою сенсорного екрана

Власники iPhone 16 Pro заявили про проблему з сенсорним екраном Apple, за певних обставин телефон не реагує на жести та натискання.

Про це повідомляють видання GSMArena та Reddit.

Проблема з сенсорним екраном спостерігається в iOS 18 та iOS 18.1. Здається, що некоректно працює алгоритм відхилення випадкових натискань долоні — проблемна область розташована біля краю екрана, особливо поряд з кнопкою керування камерою. Програмне забезпечення ігнорує дотики короткий час, якщо торкнутися там, ‒ йдеться у повідомленні.

У виданнях повідомляють: "Якщо шкіра випадково торкнеться області поруч із кнопкою керування камерою, весь екран перестає реагувати, доки не відпустити, за винятком головної панелі".

Тож власників закликають перевірити цей процес: "натисніть і утримуйте виділену область великим пальцем правої руки, а лівою рукою проведіть по екрані. У системних налаштуваннях ви не можете торкатися чи гортати. На домашній сторінці ви іноді можете натискати на програми, але точно не можете гортати".

Користувачі пишуть, що причиною роботи алгоритму відхилення долоні є тонші рамки. Якщо iPhone 16 Pro у чохлі, кількість проблемних функцій екрана зменшується.

Натомість все працює нормально, якщо екран телефону заблокований, що свідчить саме про негаразди з ПЗ. А якщо так, варто очікувати виправлення від Apple незабаром, ‒ зазначають у повідомленні.

Нагадаємо, Telegram передаватиме правоохоронцям IP-адреси та номери телефонів зловмисників

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Loading...
Load next