Головне за день: Львівщина може отримати полігон із переробки сміття | Суд проти Фаріон | Поляки воюють з зерном

У новому випуску новин дивіться про таке:

  • Екологія та чистота власного краю. Львівщина може отримати сучасний полігон із переробки сміття.
  • Шукали клієнтів через інтернет. Поліцейські викрили злочинне угруповання, що займалося виготовленням підробних документів.
  • Кордон: поляки воюють з зерном. Польські аграрії розгулялися не на жарт: протестувальники цинічно висипали прямо на землю українське зерно з заблокованих фур.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Дивіться також
Тисячі військових з 15 країн: на Львівщині розпочались наймасштабніші міжнародні навчання Rapid Trident-2021 (відео) Тисячі військових з 15 країн: на Львівщині розпочались наймасштабніші міжнародні навчання Rapid Trident-2021 (відео)
Від України в міжнародних військових навчаннях візьмуть участь підрозділи Нацгвардії, Держприкордонслужби та Військової служби правопорядку. Окрім українських військовослужбовців, у них візьмуть участь військові з 15 країн-партнерів.
Військові навчання на Яворівському полігоні наближають Україну до стандартів НАТО - Шмигаль Військові навчання на Яворівському полігоні наближають Україну до стандартів НАТО - Шмигаль
Тренувальні навчання українських військових на Яворівському полігоні на Львівщині за участю інструкторів із США наближають Україну до стандартів НАТО.