Витинкарка Дарія Альошкіна розповіла, як росла в родині відомих скульпторів (відео)

Вона знана мисткиня, роботи якої розлітаються в різні куточки світу. Її роботи на презентаціях відомих брендів, світових показах, обкладинках альбомів та книжок. Як це рости в родині відомих скульпторів? Чому свого часу залишила скульптуру? Як в її життя прийшло мистецтво витинанки?

Про випробування, успіх, та особисте життя поділилась у проєкті BACKSTAGE ОСОБИСТОСТІ знана витинкарка, художниця – Дарія Альошкіна.

Дивіться також
Благодійний мистецький проєкт "Споріднені": українські митці разом із дітьми зробили виставку(відео) Благодійний мистецький проєкт "Споріднені": українські митці разом із дітьми зробили виставку(відео)
Мистецтво скла, живопису та скульптури. Юні та талановиті діти Львова, які опинилися в складних життєвих обставинах, разом із відомими українськими митцями створили спільну виставку. Усе в межах проєкту «Споріднені», який у місті проходить удруге.
Відома художниця Ірина Третяк презентувала нову колекцію картин (відео) Відома художниця Ірина Третяк презентувала нову колекцію картин (відео)
Про «почуття» до навколишнього світу, людей та улюбленої справи. Художниця Ірина Третьяк презентувала нову колекцію картин. Нові трансформовані твори стали продовженням вже відомої виставки Ірини «Арт-Гранат».
Смерть видатного українського художника Мирослава Отковича Смерть видатного українського художника Мирослава Отковича
На 75-му році життя помер художник-аквареліст, реставратор, заслужений діяч мистецтв та народний художник України Мирослав Откович.