У Львові внаслідок зіткнення ВАЗ відкинувся на зустрічну смугу і протаранив Mercedes (відео)

Фатальна аварія сталася на вихідних на Галицькому перехресті у Львові. Як повідомили у поліції, на вул. Б. Хмельницького попутного зіткнулися ВАЗ та самоскид. Внаслідок цього вантажівку відкинуло на зустрічну смугу, де він протаранив легковик Mercedes. У результаті сильного удару 74-річний водій ВАЗ загинув на місці аварії. Його затисло у понівеченій автівці. Щоб дістали тіло керманича, на місце викликали рятувальників. Натомість ще один потерпілий після огляду медиків від госпіталізації відмовився. Деталі аварії встановлюють експерти.

Окрім цього, дивіться у випуску:

Впродовж минулої доби в області зафіксували 217 нових випадків захворювання на коронавірус.

Також вихідними у Львові вогнеборці двічі ліквідовували пожежі в автомобілях. Спочатку надзвичайників повідомили про займання на вул. Комарова, 16, а потім на вул. Конюшинній, 8а.

У пункті пропуску «Шегині-Медика» митники спільно з прикордонниками виявили контрабанду сигарет. У порожнистих бортових перегородках причепа службовий лабрадор Хільда винюхала цигарки.

Воєнні реалії прищепили військовим чимало звичок, які для нас стали уже чимось буденним: бритви для гоління, розчинна кава, клейка стрічка та мікрохвильова піч.

Львівська міська рада інвестує у розвиток школи в Дублянах. На території навчального закладу планують облаштувати громадський простір та збудувати 25-м басейн.

У місті евакуйовують занедбані машини, які простоюють на прибудинкових територіях ще з квітня. Офіційно після перевірок комунальники зафіксували 54 покинутих автівки. Наразі триває процес пошуку власників машин.

У львівській міській дитячій лікарні залишили 5-денне немовля. Хлопчик перебуває під наглядом медиків і отримує необхідну терапію. Мама дитини залишила записку із вибаченням.

Вартість квитків на атракціони у Парку культури зросла на 5 грн. Працюють вони за звичним графіком з 11:00 до 20:00.

У Львові визначили чемпіонів відразу трьох флорбольних ліг. Матчі зіграли жіночі клуби, а також Перша і Вища чоловічі ліги.