Фальшива інвалідність: в одному з готелів Львова роздавали підроблені наліпки для паркування (відео)

Протидія наркозлочинності на Львівщині: викрили чергового торговця психотропами. Начальник інформаційно-аналітичної групи однієї з військових частин Львівщини попався «на гарячому» під час отримання хабаря. Окрім цього, у випуску про таке:

  • «Гарячий» ранок. У Львові внаслідок пожежі були знищені 3 припарковані автівки. Вогнеборцям вдалося не допустити поширення полум’я на прилеглі території та не допустити жертв серед населення. Як все відбувалося?
  • Контроль безпеки пішоходів на одному з найнебезпечніших перехресть Львова. На проспекті Чорновола патрульні перевірили, чи дотримуються люди правил дорожнього руху. Адже створені вони не лише для водіїв транспортних засобів. Що ж із цього вийшло?
  • Піклування про кожного клієнта. Один з готелів Львова роздавав підроблені наліпки для паркування на місці для людей з інвалідністю, щоб водії могли залишити свою автівку поблизу будівлі й не мати проблем з правоохоронцями. Однак через таку турботу про клієнтів готелю одному з гостей міста довелося сплатити чималий штраф. 
Дивіться також
Жінка-водій у реанімації: внаслідок лобового зіткнення на Закарпатті загинули двоє людей (фото) Жінка-водій у реанімації: внаслідок лобового зіткнення на Закарпатті загинули двоє людей (фото)
На трасі "Київ-Чоп", між селами Іванівці та Клячаново, що на Закарпатті, зіткнулися два автомобілі марки "Volkswagen Passat". Внаслідок лобового зіткнення загинуло дві людини, ще одна у реанімації.