На Львівщині 52-річний чоловік потонув у водоймі (відео)

Це трапилося у водоймі села Костенів Перемишлянської громади. У тамтешньому озері втопився житель села Під’ярків Бібрської громади. Фахівці шукали потопельника упродовж майже чотирьох годин. Водолази аварійно-рятувальної маневреної групи підняли тіло потерпілого та передали працівникам поліції.

Також у випуску про таке:

  • Вантажівка з фарбою загорілася поблизу Тарасівки на Львівщині. На місці події рятувальники включились у спеціальні апарати захисту органів дихання та зору та взялися за ліквідацію загорання.
  • Напали на кіоск з шаурмою та побили іноземців: чотирьох хуліганів у центрі Львова затримали патрульні.
  • Підготовка до міжнародного дня безпритульних тварин. З цієї нагоди працівники ЛКП «Лев» спільно з волонтерами встановлюють у себе на території спеціальні будиночки для чотирилапих.
  • Найкращі україномовні музичні хіти, створені за 30 років незалежності країни, вже завтра лунатимуть на «Арені Львів». Топові артисти запалюватимуть на ювілейній «Українській пісні».
  • На шляху до перемоги: вісім атлетів Львівщини вирушили на Паралімпійські Ігри. У Токіо загалом очікується понад 4000 світових спортсменів. На Паралімпіаду вирушать 143 українця, які змагатимуться в 15 видах спорту.