"Серцебиття за 65 тис. грн": у Львові на хабарі спіймали лікаря кардіологічного центру (відео)

Виконувач обов’язків заввідділення кардіологічного центру у Львові вимагав від пенсіонера 65 тис. грн хабаря. За ці кошти лікар обіцяв провести операцію зі встановлення кардіостимулятора, – повідомляють в обласній прокуратурі. Правоохоронці затримали службовця на місці вчинення злочину. Наразі тривають слідчі дії. Вирішуються питання щодо повідомлення фігуранту про підозру, обрання запобіжного заходу.

Також у випуску:

  •  Яка ситуація в області з пандемією та як цьогоріч школярі розпочнуть навчальний рік?
  • У Львові попрощалися з Дмитром Гудзиком, який ще 6 років тому загинув під час оборони Донецького аеропорту. Рідні, друзі та побратими зібралися, аби вшанувати героїзм полеглого.
  • Яка ситуація із зарплатнею у шахтарів? Після серії акцій протесту гірникам виплатили частину коштів, які їм заборгували за останні кілька місяців. Втім зараз постає питання щодо роботи нового керівництва державного підприємства «Львіввугілля», а саме низки рішень щодо управління цією установою.

  • Минулого тижня львів’янин Віталій Ступак підкорив протоку Ла-Манш. Спортсменові-аматору вдалося переплисти її за 14,5 годин. Заплив через Ла-Манш вважають одним із найскладніших завдань у світі.

  • У Львові відбулися міжнародні змагання з настільного тенісу – Кубок Анатолія Строкатова – призера чемпіонатів Європи та світу.

Дивіться також
Стрілянина у Черкасах: деталі вбивства бізнесмена (відео +18) Стрілянина у Черкасах: деталі вбивства бізнесмена (відео +18)
На ролику видно, як стрілок вибігає зі зброєю з двору біля кафе, забігає до закладу, стріляє і тікає.