На Львівщині чоловік та його цивільна дружина у власній квартирі облаштували пункт збуту «амфетаміну» (відео)

У Бориславі чоловік та його цивільна дружина організували у себе вдома точку продажу психотропів. Під час обшуку у приміщенні виявили речовини схожі на «амфетамін», «канабіс», а також обладнання та прекурсори, за допомогою яких й виготовляли наркотики.

Також у випуску про таке: 

  • На вимаганні неправомірної вигоди поліція затримала керівника лісництва на Львівщині. Заскочили посадовця на гарячому, коли той отримав від підприємця другу частину хабаря – 30 тис. грн.
  • На Львівщині заклали наріжний камінь для будівництва нового сполучення України з Польщею. Пункт пропуску Нижанковичі-Мальховіце будуватиме польська сторона, українська, своєю чергою, відремонтує дорогу Нижанковичі-Самбір.
  • У Трускавці пройшов V Форум місцевого розвитку, де представники різних областей України спільно обговорили курс співпраці між владою країни та районними органами управління. Також зачепили й теми розвитку енергоефективності та транскордонної співпраці між Україною, Польщею та Білоруссю.
Дивіться також
Мінфін хоче оподатковувати всі автомобілі, дорожчі 43 тисяч доларів Мінфін хоче оподатковувати всі автомобілі, дорожчі 43 тисяч доларів
Міністерство фінансів пропонує розширити базу оподаткування транспортним податком.
Продавав крадені авто: у Польщі судитимуть "українського бізнесмена" Продавав крадені авто: у Польщі судитимуть "українського бізнесмена"
Українець, разом із ще з двома поляками організували свою банду та продавали крадені авто. За злочинні дії чоловікам загрожує тюремне ув'язнення.