Наркотики на 2 млн гривень: на кордоні «Шегині-Медика» виявили контрабанду, яка нікому не належить (відео)

На кордоні з Польщею виявили контрабанду нарковмісних таблеток. Їх намагалися перевезти через пункт пропуску «Шегині-Медика» в туристичному автобусі «Ченстохова - Чернівці». Виявили знахідку під час поглибленої перевірки транспорту із залученням службових собак. Вони винюхали в салоні «Мерседеса» дві сумки, в яких було понад 6500 таблеток «Субутекс». Орієнтовна вартість такої «знахідки» майже 2 мільйони гривень. З’ясувалося, що виявлені сумки жодному з присутніх мандрівників не належать.

Окрім цього у випуску про таке: 

  • Четверо травмованих внаслідок автозіткнення. ДТП сталася на трасі Тернопіль - Львів - Рава-Руська поблизу села Підгірне. Водій автомобіля «ВАЗ» не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з «Мерседес Спринтер». Внаслідок удару мікроавтобус перекинувся
  • Польща відкрила кордони для українських туристів. Проте невакцинованим доведеться пройти 10-денний карантин. Про це йдеться у розпорядженні міністра внутрішніх справ та адміністрації Республіки Польща.
  • Чеська Феміда засудила чоловіка до 20 років позбавлення волі за участь у російсько-українській війні на стороні так званої «ДНР»


     
Дивіться також
На кордоні з Польщею затримали українця, який перевозив 66 кілограм бурштину На кордоні з Польщею затримали українця, який перевозив 66 кілограм бурштину
На пункті пропуску "Шегині" українські прикордонники затримали 44-річного чоловіка, який в своєму мікроавтобусі перевозив контрабанду - 66 кілограмів бурштину. "Сонячне" каміння чоловік заховав у порожнинах порогів автомобіля.