«Форум видавців» у Львові: як минув перший день книжкового ярмарку? (відео)

Львівський «Форум видавців» відчинив свої двері. Протягом 5 днів відвідувачі найбільшого в Україні книжкового фестивалю матимуть змогу ознайомитися із літературними новинками та особисто поспілкуватися з відомими письменниками.

Загалом у програмі 28-го «БукФоруму» 160 подій офлайн та онлайн. Чим дивував перший день книжкового ярмарку?

Також у випуску про таке:

  • Дим та кіптява охопили й область: у Східниці горіла котельня. Пожежа виникла в одноповерховій цегляному приміщенні, прибудованому до 3-поверхівого житлового будинку. Жевриво знищило дах котельні та пошкодило частину стіни житлового будинку.
  • Прощання з ветераном АТО. В останню путь у Львові провели Івана Маланича, який брав участь у бойових діях на Сході України на  початку російсько-української війни.
  • Уроки безпеки для школярів. Львівські вогнеборці спільно із поліціянтами навчають дітлахів  правил поведінки у випадку виникнення надзвичайних ситуацій. Такі пізнавальні уроки відбудуться у всіх районах області.
  • Працівники управлінської компанії «LEV DEVELOPMENT» спільно з ЛКП «Зелений Львів» завершили масштабне розчищення відпочинкової зони

Дивіться також
У Львові трамвай наїхав на 56-річну жінку. ПравдаТУТ Львів / Випуск новин 12.02.2021
За попередньою інформацією, кермувальниця рейкового збила водійку іншого трамвая.
Колишній боєць "Айдару": деталі затримання терориста будівлі Уряду (фото) Колишній боєць "Айдару": деталі затримання терориста будівлі Уряду (фото)
Відомо, що затриманий це – ветеран війни на Сході. Зловмисник неодноразово звертався до волонтерів по психологічну, моральну та зрідка матеріальну допомогу.