На Львівщині водій мікроавтобуса влетів в зупинку та загинув на місці (відео)

Загибель на дорозі: на Золочівщині у селі Новий Милятин водій мікроавтобуса не впорався з керуванням і в’їхав у зупинку громадського транспорту.

Внаслідок цієї ДТП кермувальник, 34-річний житель Самбора, загинув. Його 32-річного пасажира з травмами доставили до лікарні. За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження.

Окрім цього у випуску про таке: 

  • Смертельна ДТП: на трасі «Київ – Чоп» неподалік Зубри не розминулися дві автівки. За попередньою інформацією поліції, водій легковика, 38-річний житель Закарпаття, не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу, де здійснив зіткнення з мікроавтобусом, яким керував 43-річний житель Винник.
  • Загоряння газу у центрі Львові. Пошкодження електрокабелю на вул. Дудаєва спричинило іскріння, внаслідок чого виникла пожежа, адже поруч розташована газова труба. Спершу працівники «Львівобленерго» та «Львівгазу» виконали роботи з перекриття газопостачання та електроенергії.
  • Банду квартирних злодіїв упіймали у Львові. Двоє жителів Ходорова та Стрия ймовірно причетні до щонайменше до шести грабежів з помешкань містян. До поліції звернулася 38-річна львів’янка, з квартири якої викрали ювелірні вироби, комп’ютерну техніку, одяг та інше майно.
Дивіться також
Смертельна ДТП: рейсовий автобус зіткнувся з бензовозом на Львівщині (відео) Смертельна ДТП: рейсовий автобус зіткнувся з бензовозом на Львівщині (відео)
Унаслідок ДТП у селі Нагірне загинув один із пасажирів, 57-річний житель Калуша, ще сімох – ушпиталили.