На Самбірщині 33-річний чоловік до смерті побив односельця (відео)

Жорстока розправа на Львівщині: у Самбірському районі 33-річний місцевий до смерті побив свого односельця. 48-річного чоловіка уже мертвим виявила його сусідка на подвір’ї біля будинку й звернулася до поліції. Правоохоронці на місці події виявили на тілі загиблого чисельні тілесні ушкодження, зокрема, переломи ребер та грудини. Як в подальшому встановили медики, ці травми і спричинили смерть чоловіка. 

Досудове розслідування триває. Невдовзі суд обере затриманому запобіжний захід.

Окрім цього у випуску про таке:

  • Співмешканців на Львівщині підозрюють у збуті «канабісу». 36-річного жителя одного з сіл та його 35-річну співмешканку на розповсюдженні наркотичних речовин викрили оперативники кримінальної поліції.
  • Львів’янин напідпитку заявив про замінування власного будинку. Анонімне повідомлення про те, що в одному з багатоквартирних будинків на вулиці Зеленій «закладена бомба», він здійснив о пів на шосту ранку. Під час обстеження будинку та прилеглої території вибухонебезпечних предметів правоохоронці не виявили.
  • Не впорався з керуванням та з'їхав у кювет: у Новому Виткові перекинувся автомобіль. Внаслідок цього важкі травми отримав 51-річний водій легковика.  Після огляду потерпілого медиками, чоловіка ушпиталили. Причини та обставини дорожньо-транспортної події з’ясовують правоохоронці.

     

 

Дивіться також
У Львові чоловік за кермом Infiniti збив людину на смерть та втік (фото) У Львові чоловік за кермом Infiniti збив людину на смерть та втік (фото)
2 листопада у Львові правоохоронці затримали 33-річного водія автомобіля Infiniti QX 50, який збив 42-річного пішохода.