На Стрийщині перекинувся позашляховик з туристами (відео)

Перекинувся позашляховик з туристами. На горі «Високий Верх» п’яний водій «УАЗ», який перевозив семеро туристів, не впорався з керуванням і з’їхав у кювет. Поліцейські повідомили, що внаслідок аварії отримали травми четверо людей. Потерпілих госпіталізовано у Сколівську центральну районну лікарню.

Також у випуску про таке: 

  • Ситуація з ковідом на Львівщині різко погіршується: Минулої доби лабораторні центри провели майже 3 тисячі ПЛР-тестів. 927 з них виявилися позитивними. Тож, зважаючи на стрімкий ріст захворюваності на коронавірус, запровадження «червоної зони» на Львівщині можливе за три-чотири тижні.
  • Обласні депутати повернулися до роботи після майже тримісячної перерви. Нині на пленарному засіданні обранці виділили кошти на благодійність, а також придумали, як збільшити темпи вакцинації на Львівщині.
  • ДТП на Львівщині: на автодорозі «Мостиська - Краковець» поблизу села Мелешки. Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Мерседес-Бенц» зіткнувся з трактором, який від удару перекинувся. Внаслідок ДТП травмувався тракторист, його госпіталізували.