Топ-5 переваг оренди авто у Львові (фото)

Топ-5 переваг оренди авто у Львові (фото)
Послуга оренди автівки користується популярністю у всьому світі. То ж у чому ж вигода такого виду послуг — у статті.

Щорічно Західну Україну відвідують мільйони туристів та бізнесменів. Близько половини прибувають поїздами та літаками, потребуючи надійного транспорту для локальних поїздок. Виручає популярна послуга – оренда авто Львів, Івано-Франківськ або Ужгород стануть вашою першою точкою в цікавому маршруті Прикарпаттям, Карпатами та Закарпаттям.

Вигідні ділові подорожі

Презентація IT-стартапів, участь у бізнес-форумах та виставках, оцінка інвестиційної привабливості проєкту: у кожного бізнесмена свої цілі візиту до Львова. Будьте мобільні на 100%:

  • орендуйте авто бізнес-класу заздалегідь на сайті NarsCars;
  • заощаджуйте до 15% з бронюванням онлайн;
  • отримуйте ключі в аеропорту або на залізничному вокзалі.

День прокату авто мінімум на 70% дешевше ніж така сама кількість поїздок на таксі. За запитом машину укомплектують навігатором та відеореєстратором.

Унікальні туристичні маршрути

Беріть напрокат компактний седан, легко паркуйтеся на вузьких вулицях, створюйте свій маршрут поза туристичними шаблонами. Пам'ятники старовини, затишні вулиці з будинками у стилі модерн, кафе та паби для місцевих мешканців, незвичайні музеї: відкривайте для себе та друзів новий, незвіданий Львів.

Фото: Narscars.com

Заміські подорожі у вашому форматі

Романтична зустріч на кабріолеті, веселі пригоди з друзями у мінівені, знайомство із заповідниками, гірськолижними та бальнеологічними курортами, палацово-парковими ансамблями на позашляховику? У NarsCars знайдеться рішення на будь-який випадок. Плануйте односторонній маршрут між областями: ви берете авто напрокат у Львові та здаєте його менеджеру НарсКарс у Києві, Одесі чи іншому великому місті.

Оптимальні рішення для компаній

Утримання автопарку з автомобілями представницького класу, бюджетниками, мінівенами, комерційними, вантажно-пасажирськими невигідно:

  • транспортні засоби потрібно купити, поставити на облік, застрахувати;
  • забезпечити зберігання, охорону, обслуговування, купівлю запчастин та витратних матеріалів.

NarsCars має колекцію з понад 170 новинок автопрому. Компанія підготує будь-яку комплектність машин під запит клієнта-юрособи. Фірма оплачує винятково корисний час прокату – від кількох годин до кількох місяців.

Сучасний сервіс

Замовляйте авто онлайн, заощаджуйте на «пропозиціях дня», даруйте друзям подарункові сертифікати. Менеджери NarsCars у режимі 24/7 допоможуть вибрати машину, підкажуть, що робити в разі ДТП, укомплектують салон дитячим кріслом. Всі машини проходять обов'язковий техогляд та чищення до передачі клієнту.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Прокуратура Львівщини передала 42 машини на потреби армії (відео) Прокуратура Львівщини передала 42 машини на потреби армії (відео)
Прокуратура Львівщини передала на потреби армії транспорт, який вилучили у порушників у ході досудового розслідування кримінальних проваджень.
Ювілейна партія: зі Львова на фронт відправили позашляховики та швидкі для ЗСУ (відео) Ювілейна партія: зі Львова на фронт відправили позашляховики та швидкі для ЗСУ (відео)
 Разом з позашляховиками та каретами швидкої допомоги на передову відправлять й спеціальне тактичне обладнання 
Loading...
Load next