У Львівській області конфісковані вантажівки білоруських компаній передадуть на ЗСУ

У Львівській області конфісковані вантажівки білоруських компаній передадуть на ЗСУ

На Львівщині за участі Золочівської окружної прокуратури заарештували 4 вантажівки, які належали білоруським компаніям. Транспортні засоби буде передано на підтримку ЗСУ.

Про це повідомляє пресслужба Львівської обласної прокуратури.

За участі прокурорів Золочівської окружної прокуратури судом задоволено клопотання про звернення арештованого майна в дохід держави. 4 вантажні автомобілі загальною вартістю понад 4 млн грн буде передано на підтримку ЗСУ, — йдеться в повідомленні.

Фото: Львівська обласна прокуратура

Зазначається, що прокурори здійснюють процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом підроблення чи заміни вузлів та агрегатів транспортних засобів (ст. 290 КК України).

Встановлено, що на території одного з підприємств Львівщини, перебували вантажні автомобілі, які належали низці підприємств Республіки білорусь, без номерних знаків та із порушенням термінів дозволеного перебування, — йдеться в повідомленні. 

Фото: Львівська обласна прокуратура

Нагадаємо, раніше Верховна Рада спростила реєстрацію транспорту на потреби ЗСУ.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Прокуратура Львівщини передала 42 машини на потреби армії (відео) Прокуратура Львівщини передала 42 машини на потреби армії (відео)
Прокуратура Львівщини передала на потреби армії транспорт, який вилучили у порушників у ході досудового розслідування кримінальних проваджень.
Loading...
Load next