Кабмін підняв ціну пального до 36,75 грн за літр

Кабмін підняв ціну пального до 36,75 грн за літр
Мінекономіки підвищило максимальні ціни на бензин та дизпаливо.

Міністерство економіки України оприлюднило середню вартість бензинів у розмірі 31,75 грн/літр та дизпалива – 29,07 грн/літр, з яких обчислюється гранична ціна реалізації пального на автозаправних станціях на середину лютого. Про це йдеться в повідомленні Мінекономіки.

Зазначається, що з урахуванням граничних торгових націнок, максимальна ціна на "звичайний" бензин для його продажу через мережу АЗС не повинна перевищувати 36,75 грн/літр, на "звичайне" дизпаливо — 36,07 грн/літр.

Порівняно з початком лютого середню ціну на бензин збільшено на 0,91 грн/літр, на ДП — на 0,77 грн/літр.

Варто зазначити, що Україна продовжила карантин до 31 березня 2022 року. На період його дії уряд постановою №474 від 14 травня 2021 року встановив граничні рівні торгової надбавки до середньої ціни дизельного палива не вище ніж 7 грн/літр, бензину — не вище ніж 5 грн/літр.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що А-95 становив понад 34 гривні за літр.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Ціни на пальне рекордно зростуть: якою повинна бути максимальна вартість на бензин та дизель Ціни на пальне рекордно зростуть: якою повинна бути максимальна вартість на бензин та дизель
На сьогодні ціна на січневий ресурс – 28 грн, плюс 7 грн допустимої націнки.
"Мінімалка" в Україні збільшиться: Кабмін ухвалив новий розрахунок "Мінімалка" в Україні збільшиться: Кабмін ухвалив новий розрахунок
Зміни будуть стосуватися закону про оплату праці на окремих видах робіт.
Loading...
Load next