"Контроль за рухом транспорту й людей": на Житомирщині звільняють дороги від несанкціонованих перешкод

"Контроль за рухом транспорту й людей": на Житомирщині звільняють дороги від несанкціонованих перешкод

Служба автомобільних доріг у Житомирській області повідомляє, що вона почала усунення хаотично встановлених перешкод в русі на проїжджій частині автодоріг державного значення у межах регіону.

Такі заходи спрямовані на забезпечення безпеки під час руху транспорту, адже з кожним днем кількість автомобілів на магістралях збільшується. Мета: покращити пересування транспортних потоків усередині країни.

Водночас, наголошують у відомстві, блокпости на трасах наразі залишаються.

Блокпости призначені для охорони важливих доріг, що ведуть до міст і населених пунктів, а також важливих інфраструктурних об’єктів. Тут здійснюється контроль за рухом транспорту й людей, тому у воєнний час вони функціонуватимуть, - заявили у Службі.

 

Своєю чергою дорожники за добу 7 квітня очистили 22 км траси М-06 Київ - Чоп у Київській області.

Про це повідомляє пресслужба Державного агентства автомобільних доріг України (Укравтодор) у Телеграмі.

Зазначається, що поблизу с. Стоянка на місці підірваного мосту дорожники влаштовують тимчасову переправу. Загалом на північному підході до Києва було задіяно 226 робітників та 85 одиниць спецтехніки.

У місті Ірпінь також триває прибирання вулиць та доріг: вже очищено 2,1 км вулиці Садова, 2,4 км вул.Соборна, 1,8 км вул.Університетська, 0,5 км вул. 8 Березня, 2,0 км вул.Тургенівська, 1,7 км вул. Гагаріна та 0,4 км вул.Северинівська.

На автошляху Р-30 триває будівництво тимчасової переправи через ріку Ірпінь, що допоможе відновити транспортне сполучення з містом. В Укравтодорі планують завершити роботи на початку наступного тижня.

Нагадаємо, раніше американському мільярдеру запропонували протестувати Tesla Semi в Україні в максимально жорстких умовах.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Перша платна дорога в Україні: в Укравтодорі назвали ціну за кілометр Перша платна дорога в Україні: в Укравтодорі назвали ціну за кілометр
Це буде дорога першої категорії завдовжки приблизно 280 км.
Порушення білоруського кордону: військового аташе України викликали до республіки Порушення білоруського кордону: військового аташе України викликали до республіки
Міністерство внутрішніх справ України категорично спростовує заяву Державного прикордонного комітету Білорусі про те, що український військовий вертоліт Мі-8 нібито порушив державний кордон Білорусі.
Loading...
Load next