Через масштабну ДТП на Рівненщині: на дорогах знову працюватимуть камери автофіксації

Через масштабну ДТП на Рівненщині: на дорогах знову працюватимуть камери автофіксації

На дорогах України найближчими днями відновлять роботу камери автоматичної фіксації швидкості та порушень правил дорожнього руху.

Про це заявив міністр внутрішніх справ Денис Монастирський у ефірі телемарафону, передає "Слово і діло".

Через кілька днів ми вже запустимо камери автоматичної фіксації перевищення швидкості, тому що це одна з найбільших причин ДТП, які трапляються і які спричиняють загибель та травмування багатьох людей, - сказав Монастирський.

За його словами, таке рішення ухвалено через смертельну аварію в Рівненській області з великою кількістю жертв. Глава МВС зазначив, що ця ДТП стала наймасштабнішою за останні кілька років.

На жаль, ми можемо озвучити 26 загиблих та 12 поранених, які перебувають на межі життя та смерті. Тобто кількість загиблих може зрости, - повідомив він.

Голова МВС уточнив, що аварію спровокував водій Mercedes-Benz Vito, який під час обгону на зустрічній смузі врізався в бензовоз, після чого він зіткнувся з пасажирським автобусом, у якому було 35 пасажирів. Далі стався вибух, і люди загинули практично миттєво.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
"Це моя позиція": скандальний Гогілашвілі розповів про своє російське громадянство "Це моя позиція": скандальний Гогілашвілі розповів про своє російське громадянство
Олександр Гогілашвілі запевнив, що не був судимий у РФ.
Серед постраждалих є діти: у Києві перекинувся автобус "Кишинів-Москва" (фото) Серед постраждалих є діти: у Києві перекинувся автобус "Кишинів-Москва" (фото)
Попередня причина аварії: слизька дорога і помилка водія. Загалом у салоні автобуса перебували 20 людей, серед яких була також новонароджена дитина.
Loading...
Load next