Польща спростила в'їзд деяким українським автомобілям

Польща спростила в'їзд деяким українським автомобілям

Державна служба України з безпеки на транспорті повідомила, що з 20 липня українські перевізники можуть без дозволів на транспортному засобі ЄВРО-3 в’їхати до 21 країни. Наразі ведуться переговори про угоди ще з двома країнами.

Після підписання угоди між Україною та Європейським Союзом про вантажні перевезення автомобільним транспортом до списку країн із дозволеним в’їздом для транспортних засобів (МС) класу Євро-3 додалася Польща, – йдеться у повідомленні.

Загалом, як зазначає Укртрансбезпека, українські перевізники можуть без дозволів на ТЗ класу ЄВРО-3 в’їхати до 21 країни. 

Йдеться про Австрію, Бельгію, Болгарію, Грецію, Данію, Естонію, Іспанію, Італію, Латвію, Литву, Нідерланди, Німеччину, Польщу, Португалію, Румунію, Словаччину, Словенію, Угорщину, Фінляндію, Хорватію та Чехію.

Нагадаємо, Ілон Маск розповів, коли розпочнуться поставки Tesla Cybertruck.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Перша платна дорога в Україні: в Укравтодорі назвали ціну за кілометр Перша платна дорога в Україні: в Укравтодорі назвали ціну за кілометр
Це буде дорога першої категорії завдовжки приблизно 280 км.
Водіїв в Україні почали штрафувати за "старі" посвідчення Водіїв в Україні почали штрафувати за "старі" посвідчення
Штраф за їзду без відповідної категорії зріс із 510 грн до 3400 грн.
Обов'язковий техогляд авто в Україні: скільки доведеться заплатити водіям Обов'язковий техогляд авто в Україні: скільки доведеться заплатити водіям
За порушення проходження огляду для водіїв передбачено штрафи, але деяким вдасться їх уникнути.
Loading...
Load next