В Україні помітили надшвидкісний суперкар за пів мільйона долларів

В Україні помітили надшвидкісний суперкар за пів мільйона долларів

В Одесі помітили найдорожчий суперкар Ferrari 812 Superfast. Потужне купе коштує близько півмільйона доларів.

В Україні зареєстровано лише кілька Ferrari 812 Superfast. Саме цей автомобіль в рідкісному зеленому кольорі British Racing Green з'явився в нашій країні на початку 2022 року. За даними ЗМІ, після початку повномасштабної війни автомобіль бачили у Празі, проте тепер він повернувся до Одеси, повідомляє «Фокус».

Суперкар Ferrari 812 Superfast презентували у 2017 році до 70-річчя італійської марки. Його назва перекладається як "надшвидкий".

Купе 812 Superfast — останній суперкар Ferrari "старої школи", адже у нього високооборотний атмосферний V12 і немає гібридної установки. Цей 6,5-літровий двигун розвиває 800 к. с. при 8500 об/хв.

Автомобіль виправдовує своє ім'я – це один із найшвидших суперкарів в Україні. З 7-ступінчастою роботизованою КПП із двома зчепленнями він розганяється до 100 км/год за 2,9 с, а його максимальна швидкість перевищує 340 км/год.

Нагадаємо, Смертельна ДТП на Львівщині: загинув 19-річний мотоцикліст

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Чи будуть штрафувати водія за перетин розмітки, якщо вона стерлась чи забруднена Чи будуть штрафувати водія за перетин розмітки, якщо вона стерлась чи забруднена
Навіть якщо розмітки не видно, а знаків, які забороняють обгін, немає, краще керуватись здоровим глуздом і не ризикувати.
Loading...
Load next