ДСНС отримала від Німеччини спеціальну автомобільну техніку

ДСНС отримала від Німеччини спеціальну автомобільну техніку

9 травня відбулася церемонія передачі спеціальної автомобільної техніки від Німецького федерального агентства з надання технічної допомоги (THW) та Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) для потреб підрозділів ДСНС. 

Участь у заході взяли Надзвичайний і Повноважний Посол Федеративної Республіки Німеччина в Україні пані Анка Фельдгузен, Голова Служби Сергій Крук та його Перший заступник Максим Грицаєнко, повідомляє ДСНС.

Так, рятувальники отримали від німецьких партнерів пожежні підіймачі, пожежні автодрабини та вантажний автомобіль із маніпулятором.

Голова ДСНС Сергій Крук висловив вдячність Посольству Федеративної Республіки Німеччина в Україні і всьому Уряду Німеччини за непохитну підтримку України у цей надзвичайно складний для нашої держави час:

Дуже актуально, що саме у День Європи, українські рятувальники отримують від Німеччини 14 одиниць спеціальної  автомобільної техніки, яка допоможе нам рятувати життя людей! Пожежні автодрабини та пожежні автопідіймачі дають змогу дістатися на верхні поверхи будівлі для евакуації людей або для гасіння пожеж на висоті. Тому для нас це надзвичайно необхідна техніка, якої завжди не вистачає, - зазначив Сергій Крук.  

Нагадаємо, СБУ ідентифікувала трьох рашистів, причетних до створення катівні на Миколаївщині

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Loading...
Load next